«Είδωλό μου ο Σάουθγκεϊτ, κολακευτικό το ενδιαφέρον για μένα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή βρετανική εφημερίδα, ο Μπεν Γκίμπσον επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι ο νυν ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αποτέλεσε πρότυπο για τον ίδιο, όταν ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ δήλωσε κολακευμένος για το ενδιαφέρον των «μεγάλων ονομάτων» του Νησιού προς το πρόσωπό του, δηλώνοντας ωστόσο, αφοσιωμένος στη Μίντλεσμπρο.



«Είδωλό μου ο Σάουθγκεϊτ, κολακευτικό το ενδιαφέρον για μένα»

O 24χρονος κεντρικός αμυντικός της «Μπόρο» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Εθνική Αγγλίας που τον κάλεσε στο πρόσφατο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018), τον οποίο και θαύμαζε ως παίκτη-αρχηγό της νυν ομάδας του χρίζοντας τον μάλιστα, ως τον πιο επιτυχημένο «κάπτεν» που είχε ο σύλλογος, του οποίου ο ίδιος ο Γκίμπσον αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» των ακαδημιών του.

«Ο Γκάρεθ ήταν η επιτομή του τι ήθελα να είμαι εγώ στη Μίντλεσμπρο. Ήταν ηγέτης, πιθανότατα ο πιο επιτυχημένος αρχηγός που είχε το κλαμπ. Όταν ήμουν παιδί, αποτελούσε είδωλό μου, ήθελα να γίνω σαν εκείνον. Να είμαι ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Μίντλεσμπρο. Τώρα, όμως, που το έζησα αυτό στην ομάδα και κλήθηκα και στην Εθνική Αγγλίας, επιζητώ κάτι παραπάνω», είπε ο αριστεροπόδαρος μπακ και ένας εκ των αρχηγών της Μίντλεσμπρο.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ως παίκτης-αρχηγός της Μίντλεσμπρο.

 

Μιλώντας δε για τα δημοσιεύματα που τον συνδέεουν με μεταγραφή από το ερχόμενο καλοκαίρι σε συλλόγους, όπως οι Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ο Γκίμπσον αρκέστηκε να δηλώσει:

«Είναι πολύ κολακευτικό να ακούς ότι διάφορες ομάδες ενδιαφέρονται για σένα, εγώ όμως, είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της «Μπόρο»!