Πέρασε στην αντεπίθεση η πλευρά Ζαχά!

Στην αντεπίθεση μετά τα λεγόμενα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως προσέγγισε τον Γουίλφιρντ Ζαχά για να τον πείσει να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας, αλλά πως «στην τελική δεν μπορεί να κάνει κάτι για κάποιον που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της 100%», πέρασε η πλευρά του ποδοσφαιριστή. «Είναι δικαίωμά του να αγωνιστεί για τη χώρα στην οποία γεννήθηκε και αυτή της οικογενειακής του κληρονομιάς» είπε ο εκπρόσωπός του.



Πέρασε στην αντεπίθεση η πλευρά Ζαχά!

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του επιθετικού της Κρίσταλ Πάλας να φορέσει τη φανέλα της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού, ο προπονητής των «τριών λιονταριών» ανέφερε πως ο Ζαχά ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που επικοινώνησε για να δει εάν θα μπορούσε να τον πείσει να επιστρέψει στην εθνική με την οποία ήταν δηλωμένος από τότε που άρχισε να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο.

«Είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Εάν κάποιος δεν θέλει 100% να παίξει για την Αγγλία, δεν είναι δική μου δουλειά» είπε ο Σάουθγκεϊτ για να έρθει η απάντηση του ατζέντη του διεθνή στράικερ, Γουίλ Σότχαουζ.

«Η “ιδιωτική” συνάντηση με τον κύριο Σάουθγκεϊτ ήταν πολύ φιλική. Ωστόσο η απόφαση του Γουίλφριντ είχε παρθεί πριν αναλάβει ο κύριος Σάουθγκεϊτ στην εθνική αρχικά ως προσωρινός και μετά ως μόνιμος.

Ήταν μια προσωπική επιλογή του Γουίλφριντ και ήταν δικαίωμά του να δεχθεί να παίξει για μια εθνική εκπροσωπώντας τη χώρα που γεννήθηκε και αυτή της οικογενειακής του κληρονομιάς. Η “επιθυμία” του ή το “πάθος” του δεν θα έπρεπε ποτέ να αμφισβητηθούν δημοσίως μιλώντας για την συγκεκριμένη απόφαση» ανέφερε.