«Ο Λουκάκου πήρε την απόφασή του, κανείς δεν τον σταματάει»

Τις τάσεις φυγής του Ρομέλου Λουκάκου από το «Γκούντισον Παρκ» επιβεβαίωσε ο συμπαίκτης του στην Έβερτον, Γιανίκ Μπολασί, με δηλώσεις που έκανε σε γνωστό βρετανικό Μέσο.



«Ο Λουκάκου πήρε την απόφασή του, κανείς δεν τον σταματάει»

Ο εξτρέμ των «ζαχαρωτών» είπε πως μιλάει σε καθημερινή βάση με τον Βέλγο στράικερ (με τον οποίο τους συνδέει η κοινή καταγωγή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) και επισήμανε πως είναι λάθος να μπαίνει το οποιοδήποτε εμπόδιο στα όνειρα του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, όπως ο καθένας το θεωρεί, για την καριέρα του.

«Μιλάω κάθε μέρα με τον Ρομ και αυτό που έχω να πω είναι ότι, όταν ένας άνθρωπος έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Οι ποδοσφαιριστές έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και κατά τη γνώμη μου, ο Ρομ είναι ένας παγκόσμιας κλάσης επιθετικός και δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν στην ηλικία του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είμαι σίγουρος όμως, ότι θα βρει τη «χρυσή τομή» με την Έβερτον», ανέφερε για τον Λουκάκου ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο (2016), όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ».

Όσον αφορά τη δική του κατάσταση, ο Μπολασί δήλωσε:

 «Βλέπω πλέον... φως στο τούνελ! Είμαι σε ένα καλό σημείο με την αποθεραπεία μου. Δεν μπορώ να προγραμματίσω με ακρίβεια, πότε θα επανέλθω στα γήπεδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω πριν το τέλος του 2017».