Κίνηση της Σίτι για Γκίμπσον

Όπως μετέδωσε βρετανικό δημοσίευμα, το οποίο αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, οι «πολίτες» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση 25 εκατομμυρίων λιρών το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του κεντρικού της αμυντικού, Μπεν Γκίμπσον.



Κίνηση της Σίτι για Γκίμπσον

Παρά το ότι η «Μπόρο» βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση της Πρέμιερ Λιγκ και απειλείται με την άμεση επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, ο αριστεροπόδαρος μπακ πραγματοποιεί φέτος μία πολύ καλή χρονιά, μην έχοντας χάσει ούτε... λεπτό στους 28 αγώνες της ομάδας του για το αγγλικό πρωτάθλημα, μετρώντας παράλληλα και ένα γκολ (στο ματς με την Τότεναμ την 6η αγωνιστική).

Ενδεικτικό της αξιόλογης πορείας του 24χρονου ποδοσφαιριστή, αποτέλεσε και η «επιβράβευσή» της από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος τον κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στη Λιθουανία την περασμένη Κυριακή (26/3).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Σίτι αναμένεται να δώσει «μάχη» για τον Γκίμπσον, καθώς τον παίκτη παρακολουθούν και άλλα «μεγάλα ονόματα» στο «Νησί», όπως οι Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ.