Στήριξη από Πιρές σε Πογκμπά

Άκρως κολακευτικά ήταν τα λόγια του Ρομπέρτ Πιρές για τον Πολ Πογκμπά, στα όσα είπε εκείνος σε συνέντευξη του στο Sky Sports. Παράλληλα, ο πρώην «κανονιέρης» υπερασπίστηκε τον 24χρονο χαφ, τονίζοντας πως πάντα η πρώτη σεζόν για κάθε παίκτη στο Νησί είναι δύσκολη και θα χρειαστεί επομένως τον ανάλογο χρόνο προσαρμογής.



Στήριξη από Πιρές σε Πογκμπά

«Είχε μεγάλη πίεση πάνω του γιατί αρκετοί άνθρωποι μιλούν για την τιμή μου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πολ Πογκμπά είναι νέος παίκτης και στη Γαλλία λέμε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού η Πρέμιερ Λιγκ είναι αρκετά σκληρή και δύσκολη, δεν είναι μόνο το παιχνίδι, είναι και η καθημερινή διαδικασία της προπόνησης. Γνωρίζω τον Πολ, είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ίδιο, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια καλή επιλογή για τον ίδιο και αν δουλεύεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μπορείς να μάθεις πολλά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ρομπέρτ Πιρές, και θέλοντας να τονίσει την διαφορά των ποδοσφαιρικών περιβάλλοντων ανά χώρα, πρόσθεσε για τον μέσο των «κόκκινων διαβόλων»:

«Η πρώτη σεζόν είναι για τον καθένα πολύ δύσκολη, είναι μια αλλαγή για εκείνον καθώς έπαιζε μέχρι πρότινος στην Γιουβέντους και στην Ιταλία, επομένως είναι όλα τόσο διαφορετικά. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, και για αυτό ο χρόνος προσαρμογής είναι σημαντικός για τον Πογκμπά και για κάθε παίκτη».