Ο ΜακΝέιρ ύψωσε ανάστημα απέναντι στον Μουρίνιο

Ουδεμία στιγμή μετάνιωσε για το θάρρος που βρήκε το περασμένο καλοκαίρι και διαπραγματεύτηκε το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο νυν άσος της Σάντερλαντ, Πάντι ΜακΝέιρ, υψώνοντας ανάστημα απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο κι όχι υπακούοντας τυφλά τον Πορτογάλο...  



Ο ΜακΝέιρ ύψωσε ανάστημα απέναντι στον Μουρίνιο

Ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός μετακόμισε στο «Στάδιο του Φωτός» έναντι 5,5 εκατ.λιρών στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2016 και όπως δήλωσε, δεν το έχει μετανιώσει ούτε μια στιγμή.

Η Γιουνάιτεντ ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό ώστε να τον παρακολουθήσει σε κάποια άλλη ομάδα, με τον ΜακΝέιρ, όμως, να ξεκαθαρίζει τα πράγματα λέγοντας στην κουβέντα που έκανε με τον «special one»:

«Αν δεν με αφήσετε να φύγω με κανονική μεταγραφή, τότε θα μείνω εδώ και δεν πάω πουθενά με δανεισμό. Έτσι το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Νομίζω κιόλας ότι του άρεσε του κ.Μουρίνιο ο τρόπος που του μίλησα, ήμουν ευθύς και σίγουρος για τον εαυτό μου.

Το σεβάστηκε. Ήμουν στη Γιουνάιτεντ από 12 ετών και θα έπρεπε ο σύλλογος να με αφήσει να κάνω αυτό που θέλω και να το σεβαστούν οι διοικούντες».