Γιαγκέλκα: «Ηγέτης ο Κόουλμαν, τον στηρίζουμε και παίζουμε για αυτόν»

Την αξία και το ρόλο που έχει στην Έβερτον ο Σέιμους Κόουλμαν τόνισε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ο συμπαίκτης του και αρχηγός της ομάδας, Φιλ Γιαγκέλκα, συμπληρώνοντας ότι παρά την ατυχία του, το υπόλοιπο σύνολο θα είναι πάντοτε στο πλάι του και θα αγωνίζεται και για εκείνον. 



Γιαγκέλκα: «Ηγέτης ο Κόουλμαν, τον στηρίζουμε και παίζουμε για αυτόν»

Ο «κάπτεν» της Έβερτον σχολίασε επίσης, ότι ο σοβαρός τραυματισμός του 28χρονου ποδοσφαιριστή που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του ημερολογιακού έτους (2017), θα αποτελεί «οδηγό» στα δύο προσεχή και δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της Έβερτον με Λίβερπουλ (στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ το προσεχές Σάββατο, 1/4) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη, 4/4).

«Ο Σέιμους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Βρίσκεται πολλά χρόνια και είναι ένας από τους ηγέτες της. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε παρόντες για αυτόν. Υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη επέμβαση και τώρα συνέρχεται σταδιακά. Ως σύλλογος και ως οικογένεια του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και θα τον συντροφεύουμε σε κάθε του βήμα», ανέφερε για τον Ιρλανδό δεξιό μπακ ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός των «ζαχαρωτών» και συνέχισε:

 «Έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και αυτό που θα θέλει ο Σέιμους είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε δύο καλά αποτελέσματα. Θα τον έχουμε όλοι στο νου μας το Σάββατο και την Τρίτη και είμαι σίγουρος ότι και εκείνος θα έχει ανοιχτή την τηλεόραση και θα ζητωκραυγάζει για εμάς! Όχι ότι χρειαζόμασταν επιπλέον κίνητρο για τα παιχνίδια αυτά, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες, ίσως ο τραυματισμός του μας δώσει μία παραπάνω ώθηση».