Στηρίζει τον Μπίλιτς ο Κρέσγουελ

Την πλήρη στήριξη στον προπονητή του, Σλάβεν Μπίλιτς, παρέχει ο αριστερός μπακ της Γουέστ Χαμ, ¶αρον Κρέσγουελ, κάτι που, όπως δήλωσε σε γνωστό βρετανικό Μέσο, κάνουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στα «σφυριά».



Στηρίζει τον Μπίλιτς ο Κρέσγουελ

Μπορεί μετά τα πιο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα (χωρίς νίκη η Γουέστ Χαμ στα τελευταία 5 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, με 3 συνεχόμενες ήττες) να «τρίζει» η καρέκλα του Κροάτη τεχνικού, με ονόματα, όπως του προπονητή της Ρέντινγκ, Γιαπ Σταμ, να φέρονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ωστόσο, επαίνεσε το χαρακτήρα και το έργο του κόουτς των Λονδρέζων λέγοντας:

«Οποιονδήποτε από τους παίκτες και αν ρωτήσει κανείς, θα σου απαντήσει το ίδιο. Είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε πλήρως. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να απαλλαγούμε όλοι από την πίεση. Ο προπονητής μας είναι πάντοτε θετικός και παθιασμένος με τη δουλειά του. Είναι δραστήριος και θέλει να έχει καλή διάθεση. Αυτό είναι εξάλλου, εκείνο που θέλουμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε αρνητικοί, εξαιτίας του ότι έχουμε χάσει στα τελευταία μας παιχνίδια».