«Ανοιχτός» για μεταγραφή στην Αγγλία ο Μάιερ

Το ενδεχόμενο του να αγωνίζεται απΆ τη νέα χρονιά σε αγγλικό σύλλογο δεν απέκλεισε σε δηλώσεις του ο μέσος της Σάλκε, Μαξ Μάιερ.



«Ανοιχτός» για μεταγραφή στην Αγγλία ο Μάιερ

Mε τις Τότεναμ και Λίβερπουλ να «σκανάρουν» την περίπτωση του από το περασμένο καλοκαίρι, το ενδιαφέρον τους για τον Γερμανό άσο δεν αποκλείεται να… αναθερμανθεί περαιτέρω, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του:

«Δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω συζητήσεις. Γιατί να μην φύγω απΆ τη Γερμανία; Mπορώ να φανταστώ και τα δυο σενάρια (σ.σ. το να μείνει ή να εγκαταλείψει την χώρα του). Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», σχολίασε ο 21χρονος επιθετικός μέσος της Σάλκε.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ: «Ξέρω από το παρελθόν πως με εκτιμάει ως παίκτη. Μετά το πρώτο μου ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, όταν είχα σκοράρει κιόλας, είχε εκφράσει δημόσια το θαυμασμό του για μένα, και είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα όταν το λέει αυτό ένα τέτοιος προπονητής».

Σύμφωνα με την «Bild», η Σάλκε είναι δεκτική στο να παραχωρήσει τον παίκτη της το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό ανάμεσα στα 15 και τα 20 εκ. λίρες.