«Απέρριψε Άρσεναλ και Βενγκέρ ο Μπακαγιόκο»

Συνάντηση του Τιμουέ Μπακαγιόκο με τον Αρσέν Βενγκέρ τον περασμένο Νοέμβριο αποκαλύπτει το «France Football», τονίζοντας ωστόσο πως ο παίκτης, που φημολογείται πως έχει «κλείσει» στην Τσέλσι, δεν ενθουσιάστηκε απ’ την προοπτική των «κανονιέρηδων».



«Απέρριψε Άρσεναλ και Βενγκέρ ο Μπακαγιόκο»

Τον Τιεμού Μπακαγιόκο της Μονακό είχε βάλει στο στόχαστρο μήνες πριν ο Αρσέν Βενγκέρ, από ότι φαίνεται όμως χωρίς αποτέλεσμα!

Σημερινό δημοσίευμα της «France Football» αναφέρει πως ο 22χρονος μέσος είχε συναντηθεί με τον Αλσατό τεχνικό στο Παρίσι, ώστε να τον «ψήσει» να μετακομίσει από τη νέα χρονιά στην Άρσεναλ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης να μην εντυπωσιάζεται εντέλει απ' την συγκεκριμένη προοπτική.

Ο μέσος των Μονεγάσκων, που πρόσφατα χρίστηκε και διεθνής με τα χρώματα της Γαλλίας, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και το ποσό της μετακίνησης του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να φτάνει τα 35 εκ. λίρες, με το ίδιο γαλλικό δημοσίευμα πάντως να συμπληρώνει πως οι δυο ομάδες απέχουν πολύ στο να έρθουν σε μια μεταξύ τους συμφωνία, καθώς η Μονακό δεν συζητάει την παραχώρηση του για κάποιο ποσό κάτω των 50 εκατομμυρίων.