Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Ντεφό

Δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε στην εθνική Αγγλίας ο Ζερμέν Ντεφό, επισημαίνοντας πως ήταν ιδιαίτερα έντονη η στιγμή που πατούσε το χορτάρι του «Γουέμπλεϊ» παρέα με τον μικρό Μπράντλεϊ.  



Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Ντεφό

«Είναι ωραίο που επέστρεψα. Το να είμαι πάλι εδώ και να παίζω με τα παιδιά είναι ωραίο. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε», δήλωσε ο επιθετικός της Σάντερλαντ αναφορικά με την επιστροφή του στην εθνική.

Σχετικά με την έναρξη του αγώνα, όταν και μπήκε στο γήπεδο χέρι-χέρι με τον μικρό Μπράντλεϊ, ο 34χρονος επιθετικός τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και έντονη στιγμή.

«Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Έπρεπε να ελέγξω τα συναισθήματά μου στο ξεκίνημα όταν είχα τον μικρό Μπράντλεϊ μαζί μου. Μπορείτε να καταλάβετε πως ένιωσα, ειδικά όταν το έχω ξανακάνει και με τη Σάντερλαντ», πρόσθεσε.

Τέλος, για τον Ζερμέν Ντεφό προέχει το να βοηθήσει την Σάντερλαντ να αποφύγει τον υποβιβασμό, παρά το αν θα βρίσκεται στις κλήσεις του Σάουθγκεϊτ ενόψει του αγώνα κόντρα στη Σκωτία τον Ιούνιο: «Προφανώς πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα μου και να τη βοηθήσω να τελειώσει καλά τη χρονιά. Όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω τη δουλειά και θα δούμε τι θα γίνει».