Β. Ιρλανδία-Νορβηγία (preview)

Στο «Ουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ θα υποδεχτεί στις 21:45 (ώρα Ελλάδος) η Βόρειος Ιρλανδία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.



Β. Ιρλανδία-Νορβηγία (preview)

Να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει στις τελευταίες έντεκα εντός έδρας αναμετρήσεις του θέλει το συγκρότημα του Μάικλ Ο’Νιλ, το οποίο έχει γνωρίσει στις εν λόγω αναμετρήσεις μόλις μια φορά σε φιλική συνάντηση με τους Κροάτες τον περασμένο Νοέμβρη.

Ενδεχόμενη επικράτηση των Σκανδιναβών στη σημερινή αναμέτρηση θα τους διατηρούσε στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς και θα έθετε γερές βάσεις για την κατάληψη αυτής, πίσω από τη Γερμανία η ο οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους δώδεκα και είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.

Απόντες λόγω τραυματισμών θα είναι οι Άαρον Χιούζ, Τζο Μαγκένις και Κόρι Έβανς ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκεται ο αμυντικός της Γουότφορντ Κρεγκ Κάτσκαρτ, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.