Σκωτία-Σλοβενία (preview)

Πέμπτη αγωνιστική του έκτου γκρουπ για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και η Σκωτία φιλοξενεί στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης τη δεύτερη του ομίλου Σλοβενία (8 β.), σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί 21:45 (ώρα Ελλάδος).



Σκωτία-Σλοβενία (preview)

Να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας θα προσπαθήσει το συγκρότημα του Γκόρντον Στρέτχαν, το οποίο βρίσκεται μετά τις πρώτες τέσσερις «στροφές» στην πέμπτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς.

Στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων αναμένεται να επιστρέψουν οι Κρεγκ Γκόρντον, Κίεραν Τίρνι, Σκοτ Μπράουν, Τζέιμς Φόρεστ και Στιούαρτ Άρμστρονγκ, οι οποίοι κάθισαν στον πάγκο κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Καναδά (1-1) που έλαβε χώρα της Τετάρτη (22/3) ενώ απόντες λόγω προβλημάτων τραυματισμού θα είναι ο εξτρέμ της Μπόρνμουθ Ράιαν Φρέιζερ αλλά και ο μέσος της Γουέστ Μπρομ Τζέιμς Μόρισον.

Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες κατέφτασε στη Γλασκώβη η αποστολή των Σλοβένων, στην αποστολή των οποίων ο Σρέτσκο Κάτανετς συμπεριέλαβε κανονικά τον αμυντικό της Χαρτς Άντσραζ Στρούνα αλλά και τους Γιάν Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Κέβιν Καμπλ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).