Θέλει Κ-21 ο Ράσφορντ

Παρά το γεγονός πως πλέον καλέιται κανονικά από την εθνική ανδρών, ο Μάρκους Ράσφορντ δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί και με την Κ-21 της Αγγλίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.  



Θέλει Κ-21 ο Ράσφορντ

Πρόθυμος να βοηθήσει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την Κ-21 εμφανίζεται ο Μάρκους Ράσφορντ, κάτι που ενδεχομένως να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς εφόσον κληθεί από τον Έιντι Μπούθροϊντ το καλοκαίρι, θα λείψει από μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν.

«Είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με επιλέξει. Αλλά εφόσον πάω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως θα έκανα και κόντρα στους μεγάλους. Το να αποκτάς εμπειρίες από ένα τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και να κερδίζουμε τρόπαια», δήλωσε ο 19χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Ράσφορντ αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πλέον αγωνίζεται στις πτέρυγες για να μπορέσει να συνυπάρξει στο αρχικό σχήμα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Είμαι πολύ διαφορετικός παίκτης σε σύγκριση με πέρσι. Ο κόσμος κοιτάζει τα αποτελέσματα και δεν κοιτάζει τι κάνει ο καθένας για να έρθουν τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι μου έχει αλλάξει. Πλέον παίζω στις πτέρυγες και με βοηθάει πολύ να ξέρω τι θέλει ο επιθετικός από εμένα», πρόσθεσε.