Γιανκάουσκας: «Καμία διαφορά ανάμεσα σε Χότζον και Σάουθγκεϊτ»

Στην παραδοχή πως η εθνική Αγγλίας είναι ένα σύνολο γεμάτο ταλέντο και βάθος προχώρησε ο προπονητής της Λιθουανίας Εντγκάρας Γιανκάουσκας. Παράλληλα σημείωσε πως δεν βλέπει διαφορές ανάμεσα στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τον προκάτοχό του στον πάγκο των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζον.



Γιανκάουσκας: «Καμία διαφορά ανάμεσα σε Χότζον και Σάουθγκεϊτ»

O 42χρονος τεχνικός εξήρε το πνεύμα των παικτών του, τονίζοντας πως οι Λιθουανοί θα παλέψουν για τη νίκη αύριο (27/3), καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σε αυτό το παιχνίδι.

«Η Αγγλία είναι καλύτερη σε ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση. Είμαστε όμως μία ομάδα με αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Το παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία μπορεί να αλλάξει τις ζωές των παικτών μας, γιατί θα βλέπει πολύς κόσμος το παιχνίδι», δήλωσε ο Γιανκάουσκας.

Σχετικά με το αν παρατηρεί διαφορές ανάμεσα στον Ρόι Χότζον και τον νυν προπονητή των «τριών λιονταριών», ο Λιθουανός ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως δεν υπάρχουν, ενώ επεσήμανε το βάθος που υπάρχει σε ποιότητα στους Άγγλους ποδοσφαιριστές. «Διαφορές ανάμεσα σε Χότζον και Σάουθγκεϊτ; Νομίζω πως το παιχνίδι της Αγγλίας είναι το ίδιο σε γενικές γραμμές. Όμως ο Σάουθγκεϊτ ακόμα προσαρμόζεται. Δε νομίζω πως έχω τα ίδια προβλήματα στην επιλογή ομάδας με αυτόν. Μπορεί να καλέσει δύο-τρεις διαφορετικές ομάδες του ίδιου επιπέδου», πρόσθεσε.