Θρύλοι αντάξιοι της φήμης τους!

Σε ένα όμορφο απόγευμα για την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το οποίο αναβίωσε… ιστορικές εποχές, οι θρύλοι της ομάδας επικράτησαν με 4-3 επί των αντίστοιχων της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να αποθεώσουν παίκτες μεγάλης κλάσης και απ’ τις δυο ομάδες.



Θρύλοι αντάξιοι της φήμης τους!

«Ρεβάνς» με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ήττα με 4-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δυο χρόνια πριν, πήραν οι θρύλοι της Λίβερπουλ, που επικράτησαν με 4-3 στο καθιερωμένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες!

Το παρών έδωσαν μεγάλες μορφές και από τους δυο συλλόγους, με εκείνους των «κόκκινων» πάντως να θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που παρευρέθηκε στο «Άνφιλντ» και να τους φέρνει στο νου στιγμές από το πρόσφατο και μη παρελθόν. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 4-0 (με τους Όουεν, Όλντριτζ, Φάουλερ και Τζέραρντ), με τους «μερέγχες» πάντως να κάνουν την δική τους αντεπίθεση και να μειώνουν εν τέλει σε 4-3, κάνοντας έτσι θρίλερ το ματς στα τελευταία λεπτά.

Τα έσοδα απ το εν λόγω παιχνίδι θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που «τρέχει» η Λίβερπουλ (LFC Foundation), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υπήρξε ενός λεπτού σιγή για την θρυλική μορφή του συλλόγου, Ρόνι Μόραν, που έφυγε απ’ τη ζωή στα 83 του χρόνια πριν λίγες μέρες.

Oι ομάδες ξεκίνησαν με τους:

Λίβερπουλ: Nτούντεκ, Κβάρμε, Κάραχερ, Άγκερ, Ρίισε, Χάμαν, Τζέραρντ, ΜακΜάναμαν, Γκαρσία, Φάουλερ, Όουεν

Ρεάλ Μαδρίτης: Koντρέρας, Κάρλος, Σανθ, Παβόν, Σαλγκάδο, Ντε Λα Ρεντ, Σάβιο, Ζέεντορφ, Φίγκο, Καρεμπέ, Μοριέντες

 

Τα γκολ της αναμέτρησης για τους «κόκκινους»: