Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα στο «Άνφιλντ»

Συνάντηση γιγάντιων βετεράνων θα λάβει χώρα σήμερα (25/3) στο «Άνφιλντ», με τους παλαιμάχους της Λίβερπουλ να φιλοξενούν τους αντίστοιχους της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.



Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα στο «Άνφιλντ»

Η αναμέτρηση κουβαλά τον τίτλο της «ρεβάνς» της ήττας που γνώρισαν οι «κόκκινοι» το 2015 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μπροστά σε 70 χιλιάδες φιλάθλους της «βασίλισσας» με σκορ 4-2, παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί με 2-0.

Οι προσωπικότητες που θα παρελάσουν στον αγωνιστικό χώρο της ιστορικής έδρας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι πολλές και αναμένεται να προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα στους φίλους του ποδοσφαίρου που θα παρευρεθούν σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα λείψουν φιγούρες όπως οι Ρομπέρτο Κάρλος, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Λουίς Φίγκο αλλά και ο Στιβ Μακμάναμαν, ο οποίος έχει ως γνωστόν τιμήσει κατά το παρελθόν τις φανέλες και των δύο συλλόγων ενώ η «αποστολή» της Λίβερπουλ θα απαρτίζεται από τα παρακάτω ονόματα.

Λίβερπουλ: Ρόμπι Φάουλερ (σ.σ. θα φορά το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ), Ίαν Ρας (σ.σ. παίκτης-προπονητής), Στίβεν Τζέραρντ, Τζέιμι Κάραχερ, Σέρζι Ντούντεκ, Βλάντιμιρ Σμίτσερ, Ντίτμαρ Χάμαν, Πάρτικ Μπέργκερ, Σαλίφ Ντιαό, Λουίς Γκαρσία, Στέφαν Χεντσόζ, Τζέισον Μακατίρ, Ντέιβιντ Τόμσον, Σάντερ Βέστερφελντ, Μπγορν Τόρε Κβάρμε, Τζον Άρνε Ρίισε, Φιλ Μπαμπ, Ντάνιελ Άγκερ, Τζον Άλντριτζ και Μάικλ Όουεν