Κόουλμαν: «Συγγνώμη από τον Σέιμους, όχι τέτοιος παίκτης ο Τέιλορ»

Την ανάγκη να απολογηθεί για το σοβαρό μαρκάρισμα του Νιλ Τέιλορ πάνω στον Σέιμους Κόουλμαν ένιωσε ο συνονόματος του άτυχου Ιρλανδού και προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, τονίζοντας ωστόσο, ότι ο Ουαλός ποδοσφαιριστής δεν συνηθίζει να προβαίνει σε αντιαθλητικές ενέργειες, όπως ήταν το τάκλιν αυτό που οδήγησε και στην αποβολή του.



Κόουλμαν: «Συγγνώμη από τον Σέιμους, όχι τέτοιος παίκτης ο Τέιλορ»

«Ξέρω ότι ο Σέιμους έχει τραυματιστεί μάλλον άσχημα και είναι πολύ κρίμα αυτό. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εκείνον και να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας ηγέτης. Από την άλλη, γνωρίζω πολύ καλά τον Νιλ Τέιλορ και θα ήθελα ο κόσμος να ξέρει ότι δεν είναι από τους παίκτες εκείνους που θα έκαναν κάτι τέτοιο», σχολίασε ο τεχνικός των «δράκων» για τη φάση του 69ου λεπτού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της χθεσινής (24/3) αναμέτρησης στο «Αβίβα Στέιντιουμ».

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) στο Δουβλίνο, ο 46χρονος κόουτς προσέθεσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα ζόρικο παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ένταση, μα όταν ήμασταν 11 εναντίον 11 μπορώ να πω ότι εμείς ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο «ψυχροί» στην τελική προσπάθεια και να ειχαμε καταφέρει να πετύχουμε κάποιο γκολ».