Στηρίζει Βενγκέρ ο Ιγουόμπι

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο υποστήριξε τον προπονητή του στην ¶ρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο ¶λεξ Ιγουόμπι, ενώ μίλησε και για την ευθύνη που έχουν οι συμπαίκτες του και ο ίδιος φυσικά, χωρίς να επηρεάζεται από τις εκάστοτε αντιδράσεις των φιλάθλων.



Στηρίζει Βενγκέρ ο Ιγουόμπι

«Είναι ανάγκη να έχουν περισσότερο σεβασμό προς το πρόσωπο του, κατά την γνώμη μου», το σχόλιο του 22χρονου για τους οπαδούς της ¶ρσεναλ μετά την φιλική αναμέτρηση της χώρας του, Νιγηρίας, με αντίπαλο την Σενεγάλη (1-1).

«Βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και 20 χρόνια, έχει πετύχει πολλά, προφανώς οι φίλαθλοι είναι κάπως ανυπόμονοι με τα αποτελέσματα που θα έχουμε και με το πού θα τελειώσουμε την χρονιά. Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά πως προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

Τα αποτελέσματα αφορούν και τους παίκτες, εμείς επηρεάζουμε το αποτέλεσμα. Δεν κοιτάζουμε τι φωνάζουν οι φίλαθλοι ή τι γράφουν τα πανό, εστιάζουμε μόνο στην δουλειά μας στο γήπεδο», πρόσθεσε εν συνεχεία ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων».