Ο’Νιλ: «Συντετριμμένοι με Κόουλμαν»

Όπως ήταν λογικό, στον τραυματισμό του αρχηγού χθες (24/3) Σέιμους Κόουλμαν στάθηκε ο προπονητής της Ιρλανδίας, Μάρτιν Ο’Νιλ, μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης (0-0) στο Δουβλίνο απέναντι στην Ουαλία επισημαίνοντας ότι όλοι στην ομάδα του Έιρε είναι στενοχωρημένοι για την κατάσταση του Ιρλανδού δεξιού οπισθοφύλακα.



Ο’Νιλ: «Συντετριμμένοι με Κόουλμαν»

Ο Κόουλμαν δέχθηκε ένα επικίνδυνο τάκλιν από τον Νιλ Τέιλορ στο 69ο λεπτό του ματς, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να αποχωρήσει άμεσα εκτός γηπέδου, ο δε Ουαλός αριστερός μπακ-χαφ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα αυτό.

«Ο Κόουλμαν έκανε ένα άσχημο σπάσιμο στο πόδι του και έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο. Είναι πραγματικά κρίμα για το παιδί. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτό που έπαθε», ανέφερε ο Μάρτιν Ο’Νιλ, ενώ για το τεχνικό μέρος του παιχνιδιού σχολίασε:

«Θα μπορούσαμε εύκολα να κερδίσουμε, όμως στο τέλος με την ευκαιρία του Μπέιλ θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Μας ήταν δύσκολο να αγωνιστούμε απέναντι σε 10 παίκτες. Θεωρώ ότι από τότε που η Ουαλία έμεινε με 10, εστίασε στο να πάρει την ισοπαλία. Εμείς πιέσαμε, παίξαμε για το κοινό μας και θεωρώ ότι ήμασταν φανταστικοί, αλλά αυτό που συνέβη στον Σέιμους επισκίασε τα υπόλοιπα».