Ντάιερ: «Οι οπαδοί πρέπει να σέβονται»

Ευθεία επίθεση, με το... γάντι, έκανε στους ανεγκέφαλους οπαδούς της εθνικής Αγγλίας (και όσες πλευρές συμμερίζονται τις απόψεις τους) για τα συνθήματα κατά των Γερμανών με περιεχόμενο για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο Έρικ Ντάιερ. «Να σέβονται, να τους σεβόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας» είπε ο μέσος της Τότεναμ, που ευχαρίστησε για την γενικότερη στήριξη.  



Ντάιερ: «Οι οπαδοί πρέπει να σέβονται»

«Γενικά, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί και έτσι είναι όπου και να πάμε. Η στήριξή τους είναι εκπληκτική, αλλά τους ζητάμε να μας την δείχνουν με τον σωστό τρόπο. Φυσικά και δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε. Ευελπιστώ ότι οι οπαδοί θα δείχνουν σεβασμό και εμείς από την πλευρά μας θα δείχνουμε σεβασμό σε αυτή τους την συμπεριφορά» είπε για το εξω-αγωνιστικό και προσέθεσε:

«Παιχνίδια όπως αυτό με την Ισλανδία πονάνε στην σκέψη αλλά είναι ένα καλό μάθημα. Μπορούμε να το βλέπουμε και να κοιτάμε τι δεν κάναμε σωστά και σε παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής να εφαρμόζουμε όσα μας έλειψαν πχ τότε. Θα είναι δύσκολο ματς, κανένα διεθνές δεν είναι εύκολο. Κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να μας σταματήσει, ειδικά εδώ στο Γουέμπλεϊ. Το κλειδί είναι να παίξουμε με ένταση. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην μπάλα, να κινούμαστε γρήγορα και εάν όλα πάνε καλά να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες και να κάνουμε συναρπαστικό τον αγώνα για τον κόσμο μας».