Κανένα άγχος από Κόουλμαν για Ιρλανδία

Να… εκτονώσει την πίεση που υπάρχει ενόψει της σημερινής «μάχης» ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία επιχείρησε με δηλώσεις του ο Κρις Κόουλμαν, τονίζοντας πως το σημερινό ματς δεν είναι απαραίτητα καθοριστικό για την ομάδα του και την συνέχεια της στον όμιλο, αφού ακολουθούν ακόμα αρκετά παιχνίδια.



Κανένα άγχος από Κόουλμαν για Ιρλανδία

«Πολύς κόσμος κοιτάει ότι στα τέσσερα πρώτα ματς έχουμε νικήσει μόνο το ένα και έχουμε τρεις ισοπαλίες, αλλά δεν κοιτάει ότι έχουμε χάσει μόλις ένα στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια μας. Αυτή είναι η αλήθεια που μετρά.

Ό,τι και αν γίνει με την Ιρλανδία, οι παίκτες είναι σε εξαιρετική ηλικία, και η νοοτροπία τους είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Θα συνεχίσουν να προσπαθούν και θα τα καταφέρνουν και αφότου φύγω εγώ. Όποια πίεση και αν δέχονται απ’ τον κόσμο, το παιχνίδι εξαρτάται από εκείνους, αλλά προσωπικά δεν τους πιέζω γιατί τους εμπιστεύομαι.

Ο κόσμος λέει πως είναι ένα 'must-win' παιχνίδι, όμως εγώ δεν το χαρακτηρίζω ως τέτοιο», ήταν τα λόγια του Κρις Κόουλμαν στο «Sky Sports» εν αναμονή του σημερινού αγώνα στο Δουβλίνο. Οι Ουαλοί βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου (με έξι πόντους, πίσω από την 2η Σερβία με οχτώ) και ευελπιστούν με νίκη να πιάσουν τους Ιρλανδούς που προπορεύονται με 10.