Ορίγκι «Θέλω να παίζω περισσότερο»

Τη μεγάλη θέλησή του να παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Βέλγος φορ της ομάδας, Ντιβόκ Ορίγκι μιλώντας σε γνωστό βρετανικό Μέσο.



Ορίγκι «Θέλω να παίζω περισσότερο»

Ο 21χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί στα 25 από τα 29 παιχνίδια των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ, στα περισσότερα όμως, προερχόμενος από τον πάγκο της ομάδας και, όπως ο ίδιος τόνισε, αυτό δεν του αρκεί.

«Θέλω να παίξω περισσότερο, να δείξω τις δυνατότητές μου. Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ, μα στο τέλος, ο προπονητής είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις», δήλωσε ο Ορίγκι που έχει βρει φέτος 8 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε Πρωτάθλημα (4), Κύπελλο (1) και Λιγκ Καπ (3) Αγγλίας.

Μετά την ολοκλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει για την Πρέμιερ στο «Άνφιλντ» την Έβερτον στο παραδοσιακό του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, ματς για το οποίο ο νεαρός επιθετικός σχολίασε:

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, σημαντικό βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αλλά εύχομαι στο τέλος να νικήσουμε εμείς».