Κράξιμο Κλαρκ, έρχονται τιμωρίες για τους Άγγλους οπαδούς

Δεν δίστασε ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Κλαρκ, και «έκραξε» όσους από τους Άγγλους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και γιούχαραν κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου των Γερμανών, τους οποίους μάλιστα μερικοί ειρωνεύτηκαν με συνθήματα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.



Κράξιμο Κλαρκ, έρχονται τιμωρίες για τους Άγγλους οπαδούς

Πλέον οι αρμόδιες Αρχές συνεργάζονται για να βρουν τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσουν αναλόγως, στερώντας τους πρώτα απ' όλα την ευκαιρία να ξανά παρακολουθήσουν ματς των «τριών λιονταριών».

«Η FA πάντα ζητούσε από τον κόσμο να δείχνει σεβασμό και να μην τραγουδά συνθήματα που μπορεί να είναι προσβλητικά για άλλους. Άτομα που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις και δείχνουν τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των Άγγλων οπαδών ούτε τις αξίες αλλά και το πρόσωπο που θα θέλαμε να δείχνουμε ως ποδοσφαιρικό έθνος.

Δουλεύουμε με τον οργανισμό που αναλαμβάνει τα εκτός (England Supporters Travel Club) αλλά και με την Ομοσπονδία Οπαδών Ποδοσφαίρου για να διευθετήσουμε το θέμα. Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο παιχνίδι είχαν την ευθύνη να διαβεβαιώσουν ως η παρακολούθησή του θα ήταν ασφαλής και απολαυστική για όλους» σχολίασε ο Κλαρκ, που προσφάτως εισηγήθηκε θετικές μεταρρυθμίσεις για την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, την οποία όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ή θα αλλάξει ή θα αφήσει πίσω του.