Ρανόκια: «Δεν έχω δει ήλιο, μπήκα ανάποδα σε δρόμους»

Σε μια πιο χαλαρή συζήτηση, ο Αντρέα Ρανόκια εκμυστηρεύτηκε στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τις δυσκολίες που συναντά στην καθημερινή του ζωή στην Αγγλία, λέγοντας πως δεν έχει δει ήλιο, πως μπαίνει ανάποδα στους δρόμους και πως του λείπουν τα ιταλικά ζυμαρικά. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει το... τελετουργικό για τους νέους ποδοσφαιριστές της Χαλ.



Ρανόκια: «Δεν έχω δει ήλιο, μπήκα ανάποδα σε δρόμους»

Πάντως πέραν του αστείου μέρους της συνέντευξης, ο κεντρικός αμυντικός του Μάρκο Σίλβα δήλωσε έτοιμος να δώσει και τη μάχη της προσαρμογής για την επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

«Δυσκολεύομαι με την γλώσσα. Και η οδήγηση στην λάθος μεριά του δρόμου ήταν πρόβλημα. Την πρώτη φορά μόνος μου μπήκα σε δύο σταυροδρόμια ανάποδα. Έχω ήδη χαλάσει τις ζάντες μου στα πεζοδρόμια. Είμαι εδώ για ενάμιση μήνα και δεν έχω δει τον ήλιο. Βρέχει συνεχώς. Μου λείπουν και τα μακαρόνια πάρα πολύ.

Την πρώτη ημέρα στην ομάδα, μπήκα στα αποδυτήρια και με έβαλαν να ανέβω σε μια καρέκλα και να πω ένα τραγούδι. Δεν είχα ιδέα τι, οπότε άρχισα να λέω τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας.

Διάλεξα την προσωπική πρόκληση διαλέγοντας την Χαλ, προσπαθώ να ξαναμπώ στην εθνική, αλλά για την ώρα είμαι επικεντρωμένος στο να ζήσω την εμπειρία στο απόλυτο» είπε.