Ζλάταν: «Έμαθα από τον Πεπ, μα το πρόβλημα δικό του»

Το ότι στη μία σεζόν (2009-2010) που συνυπήρξε στην Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα έμαθε πολλά στο πλάι του, παραδέχθηκε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θεωρώντας ωστόσο, πως ο Καταλανός κόουτς της συμπολίτισσας Σίτι, ευθυνόταν για την αρνητική τροπή που πήραν οι μεταξύ των δύο ανδρών σχέσεις.



Ζλάταν: «Έμαθα από τον Πεπ, μα το πρόβλημα δικό του»

Ο Σουηδός φορ ξεκαθάρισε πάντως, πως από όσα συνέβησαν στον έναν χρόνο παρουσίας του στο «Καμπ Νου», εκείνος συγκράτησε μόνο τα θετικά στοιχεία που τον βοηθούν ακόμη και σήμερα να γίνεται καλύτερος.

Μιλώντας, λοιπόν, σε γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιταλίας, ο 35χρονος στράικερ των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε για τον προπονητή των «πολιτών»:

«Έμαθα πολλά από την Μπαρτσελόνα, τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο. Έμαθα ότι οποιαδήποτε κατάσταση στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει μέσα σε 24 ώρες. Το πρόβλημα, ωστόσο, ανάμεσα σε εμένα και τον Γκουαρδιόλα δεν ήμουν εγώ, αλλά εκείνος. Δεν ξέρω ακόμα και τώρα τι πρόβλημα είχε μαζί μου, μα δεν έκανε ποτέ κίνηση να το λύσουμε» και συμπλήρωσε:

«Όλη εκείνη η κατάσταση ήταν κάτι που αποτελεί οδηγός μου και επί του παρόντος. Μου δίνει αδρελίνη και ένα επιπλέον κίνητρο. Ήταν φυσιολογικό βέβαια, μετά από όσα έγιναν. Εγώ τα εξέλαβα ως κάτι θετικό πάντως, όχι αρνητικό».