Καθησυχαστικός για Βάρντι ο Σάουθγκεϊτ

Την αμέριστη προσοχή του στο σημερινό (22/3) φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία έχει ο Τζέιμι Βάρντι, όπως διαβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.



Καθησυχαστικός για Βάρντι ο Σάουθγκεϊτ

Μετά τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον 30χρονο στράικερ της Λέστερ, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή τη δική του, αλλά και της οικογένειάς του κατόπιν της απόλυσης του Κλαούντιο Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου του, τέθηκε ως ερώτημα στον προπονητή των «τριών λιονταριών» η συμμετοχή του στους δύο ερχόμενους αγώνες με Γερμανία (φιλικό) και Λιθουανία (προκριματικά Μουντιάλ).

Παρά, λοιπόν, τα γεγονότα αυτά, ο Σάουθγκεϊτ επισήμανε ότι ο διεθνής φορ των «αλεπούδων» είναι απόλυτα επικεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς δήλωσε:

«Κατανοώ τον λόγο που ο Βάρντι ήθελε να συζητήσει το θέμα αυτό. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, εμείς τον στηρίζουμε απόλυτα και γνωρίζω ότι το ίδιο κάνει και η ομάδα του. Οι αρχές είναι ενήμερες και ξέρουν πως έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά τη συγκέντρωσή του στο παιχνίδι».