«Βασικός και να μην ξαναβγεί ο Βέλλιος»! (videos)

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ υποκλίνονται στο ταλέντο του! Ο Απόστολος Βέλλιος καταφέρνει, παρά το γεγονός ότι (προς το παρόν) λαμβάνει ολιγόλεπτες συμμετοχές, να κάνει τη διαφορά και να κερδίζει το χειροκρότημα των φίλων της ιστορικής ομάδας της Τσάμπιονσιπ, με τα social media να… παραληρούν!  



«Βασικός και να μην ξαναβγεί ο Βέλλιος»! (videos)

Ο… ξεσηκωμός του κόσμου, που πλέον «επιτάσσει» τη χρησιμοποίηση του Έλληνα επιθετικού από την αρχή των αγώνων, προέκυψε μετά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση ενάντια στην Ντέρμπι Κάουντι (2-2). Ο διεθνής φορ μπήκε ως αλλαγή, του τραγικού σε ακόμη ένα ματς, Μπριτ Ασομπαλόνγκα και κατάφερε να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του με έναν «κεραυνό» στο δοκάρι και με ένα τρομερό άλμα σε κεφαλιά που για εκατοστά δεν έπιασε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαφώς, όμως, και η λαϊκή απαίτηση των οπαδών της Νότιγχαμ δεν οφείλεται μόνο στο πρόσφατο περιστατικό! Εκτιμούν τον ‘Ελληνα επιθετικό, έχουν διαπιστώσει τι μπορεί να προσφέρει, ενώ έχουν πανηγυρίσει και 6 φορές τα σημαντικά γκολ του πριν τις ανακατατάξεις που έφεραν στην ομάδα οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένα από αυτά, το εντυπωσιακό του ανάποδο ψαλίδι, ψηφίστηκε ως το καλύτερο του 2016!

Θυμηθείτε τις φάσεις (από το 1'33'' και μετά):

Με τον νέο κόουτς, Μαρκ Γουόρμπαρτον, ο Βέλλιος έχει βρει ξανά θέση στο ρόστερ της ομάδας, που κακώς και χωρίς ιδιαίτερο λόγο του στέρησαν οι προηγούμενοι, και το σημαντικότερο: Έχει τον κόσμο στο πλευρό του! Όλοι τους ζητούν τον παραγκωνισμό- έως και την πώληση- του μέχρι πρότινος σταρ της ομάδας, Ασομπαλόνγκα, και την εδραίωση του συμπατριώτη μας στην ενδεκάδα, σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος, όπου ο σύλλογος παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Το england365.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει (μεταφρασμένα) ορισμένα από τα σχόλια των φίλων της Νότιγχαμ στα social media για τον Απόστολο Βέλλιο:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βέλλιος θα πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο. Κάνει αμέσως τη διαφορά μόλις μπει στο γήπεδο».

«Ο Βέλλιος αξίζει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Διαθέτει τρομερή ποιότητα».

«Ο Ασομπαλόνγκα δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Ό,τι κατάφερε ο Βέλλιος σε 5 λεπτά, εκείνος δεν μπόρεσε στα πέντε τελευταία παιχνίδια».

«Απόστολε, ανυπομονώ να σε δω στη βασική ενδεκάδα ενάντια στην Πρέστον»!

«Για ακόμη μία φορά τα πήγες εξαιρετικά Βέλλιο και ας μην σε βοήθησε η τύχη».

«Εντυπωσιακός! Ο Βέλλιος έχει αποδείξει την αξία του και είναι τέλειος όποτε αγωνίζεται».

Μια... παύση για να απολαύσουμε ορισμένα από τα γκολ του διεθνούς άσου στο Νησί κι συνεχίζουμε:

«Ας τον πουλήσουμε τον Ασομπαλόνγκα! Εάν έρθει πρόταση 15εκατ. και κρατήσουμε τον ΜακΚόρμακ με τον Βέλλιο θα είναι εξαιρετικό deal»!

«Με τον νέο προπονητή ελπίζω να πάρει τις ευκαιρίες του. Ήδη έχει προσφέρει περισσότερα από τον Ασομπαλόνγκα και τον ΜακΚόρμακ».

«Δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στον Απόστολο φέτος. Δεν βρισκόταν ούτε στην αποστολή και παρόλα αυτά απέδειξε αμέσως τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο».

«Ο Ασομπαλόνγκα δεν αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Βέλλιος δεν πρέπει να βγαίνει ποτέ»!

«Ο Βέλλιος έχει το ένστικτο του επιθετικού, βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση».

*Αυτά είναι ορισμένα από τα εκατοντάδες μηνύματα... Και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα!