Εκτός Εθνικής Αγγλίας ο Αντόνιο

Ο Μίκαελ Αντόνιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα του Σαββάτου (18/3) με τη Λέστερ και έτσι, ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για τα παιχνίδια με Γερμανία και Λιθουανία.



Εκτός Εθνικής Αγγλίας ο Αντόνιο

Ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στις «αλεπούδες», καταφέρνοντας ωστόσο, να βγάλει όλο το 90λεπτο στην εντός έδρας ήττα των «σφυριών» με 3-2.

Παρ’ όλα αυτά, οι Λονδρέζοι επιβεβαίωσαν με επίσημη ανακοίνωσή τους ότι ο 26χρονος πλάγιος μέσος δεν θα είναι διαθέσιμος για τους δύο ερχόμενους αγώνες των «τριών λιονταριών», καθώς ανέφεραν:

«Ο Αντόνιο αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με Γερμανία και Λιθουανία, έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον οπίσθιο μηριαίο στην ήττα του Σαββάτου με 3-2 απέναντι στη Λέστερ. Ο αποκλεισμός του έλαβε χώρα έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου, τόσο των «σφυριών», όσο και του ομοσπονδιακού συγκροτήματος και ο παίκτης θα παραμείνει στο Rush Green (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γουέστ Χαμ) κατά την παύση λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Σάουθγκεϊτ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον αντικαταστάτη του Αντόνιο, ο τραυματισμός του οποίου είχε ως συνέπεια την... τρίτη αναβολή στο ντεμπούτο του με τα εθνικά «χρώματα» (είχε κληθεί άλλες δύο φορές δίχως να αγωνιστεί).