Το πιο δύσκολο ματς με Γουότφορντ για Άλαρνταϊς

Ως το δυσκολότερο παιχνίδι που είχε να δώσει η ομάδα του χαρακτήρισε το χθεσινό (18/3) εντός έδρας απέναντι στη Γουότφορντ ο προπονητής της νικήτριας με σκορ 1-0 Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Άλαρνταϊς.



Το πιο δύσκολο ματς με Γουότφορντ για Άλαρνταϊς

«Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως εύκολο και δεν υπήρχε κανένα πιο δύσκολο από αυτό με τη Γουότφορντ. Είχαμε να παίξουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με μεγάλη ικανότητα και πολλή δύναμη, η οποία προσφάτως κέρδισε την Άρσεναλ εκτός έδρας. Κατά καιρούς, δεν παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως οι οπαδοί μας στήριξαν, ως συνήθως, συνεχίσαμε την πορεία μας και στο τέλος χαρήκαμε όλοι το γκολ που βάλαμε», δήλωσε ο 62χρονος κόουτς των «αετών».

Ο Άλαρνταϊς απάντησε και σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο σέντερ φορ των Λονδρέζων, Κριστιάν Μπεντέκε, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι, τη στιγμή που ο ίδιος ο Βέλγος στράικερ παρουσιάζει από τον Ιανουάριο (τότε σκόραρε τελευταία φορά) μία επιθετική δυστοκία, σχολιάζοντας:

«Ήταν λίγο αγχωμένος, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τις τελείωνε με τη μία! Αν καταφέρουμε ως ομάδα και τον επαναφέρουμε στα γκολ, αυτό θα αποτελεί μία επιπλέον δύναμη για εμάς και έτσι, ανυπομονούμε να το πετύχουμε. Αργά η γρήγορα ο Κριστιάν θα βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα».