Τότεναμ-Σαουθάμπτον 2-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως και με ένα αυστηρό πέναλτι που αύξησε την διαφορά, η Τότεναμ προηγείται της Σαουθάμπτον στο σκορ 2-0 και είναι καθ' οδόν για το 10/10 στο «White Hart Lane», ή όπως το λένε εδώ και αρκετό καιρό οι φίλοι της... Three Point Lane.



Τότεναμ-Σαουθάμπτον 2-0 (Ημίχρονο)

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους «Αγίους»και γρήγορα-γρήγορα πήραν κεφάλι, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να νικάει από απόσταση τον Φρέιζερ Φόρστερ, που δέκα λεπτά νωρίτερα και δέκα λεπτά αργότερα (σ.σ το γκολ μπήκε στο 14') είχε κάνει δύο επεμβάσεις σε Σον και Αλντερβάιρελντ.

Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 έχασε ο Ντούσαν Τάντιτς που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα... εκτός γηπέδου, για να έρθει ένας αυστηρός καταλογισμός πέναλτι εις βάρος του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Ντέιβις. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντέλε Άλι, που την κέρδισε κιόλας, για το 2-0 στο 33'. Δευτερόλεπτα πριν γίνει το αυτό, ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι πέρασε εκτός αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Σέιν Λονγκ.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Γουανιάμα, Ντεμπελέ, Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Σον

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σεντρίκ, Στέφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Ρομέου, Ντέιβις, Γουόρντ – Πρόους, Τάντιτς, Ρέντμοντ, Γκαμπιαντίνι (32' Λονγκ)