Μα... δεν μπορεί

Στο έλεος της μοίρας της μοιάζει να βρίσκεται η Σάντερλαντ, που αν και είχε τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ κόντρα στην Μπέρνλι, τις απώλεσε και μαζί ίσως και την τελευταία ελπίδα της για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς σκορ (0-0) στο «Στάδιο του Φωτός», θα μπορούσαν να έχουν φύγει νικητές και οι φιλοξενούμενοι.



Μα... δεν μπορεί

Στους 20 βαθμούς ανέβηκαν οι σταθερά ουραγοί της βαθμολογίας, στους 32 οι «κλάρετς».

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολύ μεγάλες αλλά και πολλές μεγάλες ευκαιρίες, η Μπέρνλι θα έπρεπε να είχε πάρει το προβάδισμα λίγο πριν ολοκληρωθεί το Α' μέρος, ωστόσο ο Άσλεϊ Μπαρνς δεν μπόρεσε να βρει στόχο παρά τις ιδανικές συνθήκες, όπως τη... μοναξιά του και την κοντινή απόσταση από την εστία.

Το δεύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν σαφώς πολύ καλύτερο, και δεν λίγοι θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι οιωνοί για ακριβώς αυτό, από την χαμένη ευκαιρία του Φάμπιο Μπορίνι έξι λεπτά μετά την επιστροφή των δύο πλευρών. Και η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες συνέχισε να χάνει τρομερές φάσεις για γκολ, ειδικά σαν εκείνη του Λάρσον ο οποίος ήταν αμαρκάριστος και σχεδόν μέσα στο τέρμα.

Μάλιστα χρειάστηκε η συνεισφορά του Τζόρνταν Πίκφορντ για να κρατήσει έστω και τον βαθμό για τις «μαυρόγατες», τόσο στο τέλος όσο και νωρίτερα.

Οι συνθέσεις:

Σάντερλαντ: Πίκφορντ, Τζόουνς, Ντεναγιέρ, Ο'Σέι, Οβιέδο, Γκίμπσον (74' Εντόνγκ), Ρόντγουελ, Λάρσον (78' Χαζρί), Γιανουζάι, Μπορίνι, Ντεφό

Μπέρνλι: Χίτον, Λότον, Κιν, Μι, Γουόρντ, Μπόιντ (74' Μπρέιντι), Μπάρτον, Χέντρικ, Άρφιλντ, Μπαρνς (65' Βόουκς), Γκρέι