Κέιχιλ: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Κράουτς»

Στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει στο μαρκάρισμα του Πίτερ Κράουτς στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ, λίγο πριν την αναμέτρηση των «μπλε» για την Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα του υψηλόσωμου Άγγλου φορ, Στόουκ.



Κέιχιλ: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Κράουτς»

«Μπορεί να κερδίσαμε τη Στόουκ, όταν παίξαμε μαζί της στην έδρα μας, αλλά όταν αγωνίζεται ο Πίτερ Κράουτς, είναι πάντοτε δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Το ανάστημά του αποδεικνύεται μεγάλο εμπόδιο για να τον αντιμετωπίσεις, είτε μέσα, είτε και γύρω από την περιοχή μας. Έχω προπονηθεί μαζί του στην Εθνική Αγγλίας αρκετές φορές και, όπως όλοι γνωρίζουν, υπήρξε διαχρονικά στην καριέρα του εξαιρετικός στα τελειώματα και έχει σπουδαίο σουτ για το ύψος του», τόνισε ο 31χρονος στόπερ των Λονδρέζων για τον ύψους δύο μέτρων και ενός εκατοστού στράικερ των «πότερς».

Ο 36χρονος πλέον Κράουτς, είχε σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου παρά το τελικό 4-2 εις βάρος της Στόουκ, είχε καταφέρει να ισοφαρίσει, έστω προσωρινά, σε 2-2 το παιχνίδι πετυχαίνοντας τότε, το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά τέρματά του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (επτά μαζί με το χατ-τρικ του απέναντι στη Στίβενεϊτζ για το Λιγκ Καπ).