Σέικσπιρ: «Tο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μας αποπροσανατολίσει»

Βέβαιος πως τα μυαλά των ποδοσφαιριστών της Λέστερ δεν θα πάρουν… αέρα μετά την εξαιρετική τους πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη μάχη για την σωτηρία στο εγχώριο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Κρεγκ Σέικσπιρ.  



Σέικσπιρ: «Tο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μας αποπροσανατολίσει»

Πολλοί φοβούνται ότι οι «αλεπούδες» θα… χαθούν στο κλίμα ευφορίας που επικρατεί μετά τη συμμετοχή στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα απομακρυνθούν από το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ!

«Η κουβέντα που είχαμε αμέσως μετά το ματς (με τη Σεβίλλη) ήταν ότι πλέον πρέπει να βελτιώσουμε τις εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Δεν έχω απαγορεύσει να μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η προσοχή μας τώρα έχει πέσει στο ερχόμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Είμαστε επαγγελματίες και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι δουλειά μου και του τεχνικού τιμ είναι να βεβαιωθούμε ότι η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί που πρέπει! Έχουμε πολλά αρνητικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας της Πρέμιερ Λιγκ και οι ποδοσφαιριστές το ξέρουν», τόνισε αρχικά ο κόουτς των πρωταθλητών Αγγλίας και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο να δείξεις με το δάχτυλο τι φταίει για αυτό. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη, όμως δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά. Οφείλουμε να εστιάζουμε στο επόμενο ματς».