Τραυματίστηκε… σπίτι του ο Γουόκερ!

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασιστεί η συμμετοχή των Κάιλ Γουόκερ και Βίκτορ Γουανιάμα για την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον. Σπίτι του χτύπησε ο πρώτος, που δύσκολα θα προλάβει το ματς και θεωρείται αμφίβολος και για τους αγώνες της εθνικής.



Τραυματίστηκε… σπίτι του ο Γουόκερ!

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «spurs» ταλαιπωρούνται από προβλήματα σε αστράγαλο και αυχένα αντίστοιχα και η παρουσία τους στην κυριακάτικη (19/3) «μάχη» με τους «αγίους» θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη (ειδικά του Γουόκερ).

Στη σημερινή (17/3) συνέντευξη Τύπου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποκάλυψε μάλιστα πως ο τραυματισμός του Γουόκερ δεν συνέβη σε κάποια προπόνηση, αλλά ο Άγγλος διεθνής μπακ χτύπησε μόνος του στο σπίτι του.

«Είναι ένα προσωπικό θέμα. Μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή ημέρα για να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Αν όλα πάνε καλά αύριο θα είναι διαθέσιμος για τα ματς της εθνικής ομάδας» σχολίασε ο Ποκετίνο για τον Γουόκερ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκεςτου τραυματισμού του.