Moυρίνιο: «Μας επηρέασε η κούραση... »

Τις προσπάθειες των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την νίκη-πρόκριση επί της Ροστόφ (1-0), παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα και εν μέσω της συσσωρευμένης κόπωσης λόγω των συνεχόμενων αγώνων, επαίνεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Moυρίνιο: «Μας επηρέασε η κούραση... »

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φρεσκάδα, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όλα έδειχναν ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε δυο τουλάχιστον τέρματα για να ‘τελειώσουμε’ το παιχνίδι. Άλλα άφησαν το παιχνίδι ξεκάθαρα να φτάσει στο σημείο όπου εμείς θα είχαμε προβλήματα από άποψη κούρασης. Αφήσαμε ανοιχτό το ματς, και στο τελευταίο του κομμάτι είχαμε προβλήματα, τραυματισμούς, έπρεπε να κάνουμε αλλαγές.

Φοβούμουν για την παράταση καθώς κάποιοι παίκτες είχαν προβλήματα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Είναι δύσκολο να παίζεις το βράδυ της Δευτέρας με 10 παίκτες (σ.σ. για το Κύπελλο με την Τσέλσι), είναι δύσκολο να παίζεις τώρα, είναι δύσκολο να παίζεις την Κυριακή στις 12, έπρεπε να παλέψουμε κόντρα σε πολλά πράγματα», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος.

Σχετικά με τους τραυματισμούς των Πογκμπά και Μπλιντ,και αφήνοντας την... σπόντα του ξανά για τον κακό αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ματς του Ροστόφ, αλλά και το «βαρύ» πρόγραμμα της ομάδας του, ανέφερε: «Ο Πολ έχει κάποιο θέμα, ο Ντάλεϊ δεν γνωρίζω, πρέπει να δω τι συνέβη. Η κούραση έχει και έναν τίμημα. Όταν μίλησα με τον αντιπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ στο Ροστόφ, μου είπε ότι αν οι παίκτες τραυματιστούν, τότε η ασφάλεια θα πληρώσει, οπότε το γήπεδο δεν είναι θέμα. Πιθανώς οι άνθρωποι που αποφάσισαν για το ματς για εμάς την Δευτέρα ή την Κυριακή είναι οι ίδιοι που σκέφτονται ότι αν είναι τραυματισμένοι οι παίκτες, είναι ασφαλισμένοι και επόμενως δεν υπάρχει πρόβλημα».