Ξανά στην εθνική ο Ντεφό!

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Ο Ζερμέιν Ντεφό κλήθηκε ξανά, έπειτα από τέσσερα χρόνια στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές φιλικό με τη Γερμανία και το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ ενάντια στη Λιθουανία!  



Ξανά στην εθνική ο Ντεφό!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε πράξη τα πρόσφατα λεγόμενά του. Οι επιλογές των ποδοσφαιριστών δεν θα γίνονται με κριτήριο την… χρηματιστηριακή τους αξία και φήμη, αλλά βάσει της αγωνιστικής τους κατάστασης.

Οι συνθήκες για το μεγάλο… comeback του 34χρονου Ντεφό ήταν, λοιπόν, ιδανικές! Σούπερ σεζόν με 14 γκολ στη Σάντερλαντ και ευνοϊκή- για τον ίδιο- συγκυρία με τους τραυματισμούς του Γουέιν Ρούνεϊ και Χάρι Κέιν!

Έπειτα από 4 χρόνια, λοιπόν, ο πολύπειρος άσος είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο φιλικό της 22ης Μαρτίου με τη Γερμανία και στο επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τη Λιθουανία στις 26 του ίδιου μήνα!

Όσον αφορά τις άλλες κλήσεις, ξεχωρίζει η παρθενική συμμετοχή των Νέιθαν Ρέντμοντ και Τζέιμς Γουόρντ Πρόους, αλλά και η επιστροφή- μετά το 2012- του μέσου της Γουέστ Μπρομ, Τζέικ Λίβερμορ. Aντιθετα, ο Γουόλκοτ δεν συμπεριελήφθη στις επιλογές του κόουτς.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:

Τερματοφύλακες: Φόρστερ, Χαρτ, Χίτον

Αμυντικοί: Μπερτράντ, Κέιχιλ, Κλάιν, Τζόουνς, Κιν, Σο, Σμόλινγκ, Στόουνς, Γουόκερ

Μέσοι: Ντέλε Άλι, Αντόνιο, Μπάρκλεϊ, Ντάιερ, Λαλάνα, Λίνγκαρντ, Λίβερμορ, Τσάμπερλεϊν, Ρέντμοντ, Στέρλινγκ, Γουόρντ- Πρόους

Επιθετικοί: Ντεφό, Βάρντι, Ράσφορντ.