Πεπ: «Ξεχάσαμε να... βγούμε στο πρώτο μέρος»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τόσο από τον αποκλεισμό, όσο κυρίως από το ότι η ομάδα του, όπως είπε, υπήρχε μόνο... υλικά και όχι πνευματικά στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού (15/3) επαναληπτικού για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μονακό.



Πεπ: «Ξεχάσαμε να... βγούμε στο πρώτο μέρος»

Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν στο «Λουί Ντε» το υπέρ τους 5-3 από το πρώτο ματς στην έδρα τους, αυτό ωστόσο που ενόχλησε περισσότερο τον Καταλανό τεχνικό, ήταν η παρουσία του συνόλου του στο πρώτο 45λεπτο, όπου δέχθηκε τα 2 από τα 3 τέρματα, χωρίς να σκοράρει, καθώς, όπως τόνισε, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του δεύτερου μισού.

«Παίξαμε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο ξεχάσαμε να... βγούμε στον αγωνιστικό χώρο! Συνήθως, η ομάδα μας παίζει καλύτερα στο πρώτο μέρος, όμως στο παιχνίδι αυτό δεν το κάναμε. Αυτά συμβαίνουν, ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε και εμείς θα πρέπει να μάθουμε από αυτό», επισήμανε ο 46χρονος κόουτς της Σίτι και συμπλήρωσε:

 «Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε η Μονακό να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με θλίβει από το ματς αυτό. Ο τρόπος, δηλαδή, που παίξαμε στα πρώτα 45 λεπτά. Μπορεί να παίξεις και να σε κερδίσει ο αντίπαλος, μα εμείς δεν ήμασταν καν εκεί».