Kλούκας: «Καθοριστικά τα εντός έδρας παιχνίδια μας»

Αισιόδοξος πως με νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια της στο «KCOm Stadium», η Χαλ θα καταφέρει να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε μέσω δηλώσεων του ο Σαμ Κλούκας.



Kλούκας: «Καθοριστικά τα εντός έδρας παιχνίδια μας»

Η… μάχη της επιβίωσης στα κάτω επίπεδα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται, και με δέκα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, ο αμυντικός της Χαλ, Σαμ Κλούκας, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της, αν καταφέρει να νικήσει τουλάχιστον αυτά που θα δώσει στην έδρα της.

Oι «τίγρεις» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Γουέστ Χαμ, Μίντλεσμπρο, Γουότφορντ, Σάντερλαντ και Τότεναμ στο «σπίτι» τους.

«Είναι ζωτικής σημασίας το να κρατήσουμε την φόρμα μας στα εντός έδρας ματς. Μας έχουν απομείνει πέντε παιχνίδια στο γήπεδο μας, και αν τα κερδίσουμε όλα, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για να παραμείνουμε στην κατηγορία», σχολίασε ο 26χρονος, για να συμπληρώσει:

Mε εξαίρεση την Τότεναμ, στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε ομάδες που είναι στα μέτρα μας, ομάδες που παλεύουν επίσης για την σωτηρία τους. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι καθοριστικά για μας, επομένως χρειάζεται να παλέψουμε σε όλα για τους τρεις βαθμούς και να δούμε στο τέλος της χρονιάς το τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του παίκτη της Χαλ.