«Ασπίδα» προστασίας από Μουρίνιο σε Πογκμπά

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πολ Πογκμπά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ροστόφ, στο Γιουρόπα Λιγκ (16/3, 22.05), ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι ο Γάλλος μέσος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερο σεβασμό απ' τον κόσμο και τα Μέσα!



«Ασπίδα» προστασίας από Μουρίνιο σε Πογκμπά

«Νιώθω πως ο κόσμος χάνει τις αξίες του και πως η ζήλια φτάνει σε επίπεδα που προσωπικά φοβάμαι. Δεν φταίει ο Πολ για το γεγονός ότι παίρνει περισσότερα χρήματα σε δεκαπλάσιο επίπεδο απΆ ότι άλλοι καλοί ποδοσφαιριστές, ούτε για το αν μερικοί φίλαθλοι έχουν οικονομικά προβλήματα και επιβιώνουν δύσκολα.

Χρειάζεται σεβασμό (ο Πογκμπά), η οικογένεια του χρειάζεται σεβασμό. Προέρχεται από μια οικογένεια που έχει τρία αγόρια και είμαι σίγουρος ότι οι γονείς του δούλευαν για πολλά, πολλά χρόνια, οπότε είμαι χαρούμενος για εκείνον. Ο σύλλογος είναι εξίσου χαρούμενος μαζί του και το καλό είναι ότι λόγω της προσωπικότητας του, δεν νοιάζεται και δεν ακούει το τι λέει ο κόσμος», τα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος για τον 23χρονο μέσο.