Μουρίνιο: «Εκτός Μαρσιάλ-Ρούνεϊ, ανοιχτά όλα με το 1-1»

Την απουσία των Γουέιν Ρούνεϊ και Αντονί Μαρσιάλ για τον αυριανό (16/3) επαναληπτικό των «16» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ροστόφ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας παράλληλα, ότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει επΆ ουδενί την πρόκριση στην ομάδα του.



Μουρίνιο: «Εκτός Μαρσιάλ-Ρούνεϊ, ανοιχτά όλα με το 1-1»

«Όταν είσαι τραυματίας το βράδυ της Δευτέρας (σ.σ. 13/3, στο ματς με Τσέλσι), τότε είσαι τραυματίας και το πρωί της Τρίτης, οπότε δεν είναι σε θέση να αγωνιστείς ούτε την Πέμπτη (σ.σ. 16/3, στο επόμενο παιχνίδι με Ροστόφ). Οπότε, δεν υπολογίζω τον Μαρσιάλ. Ο Ρούνεϊ δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και παραμένει υπό τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου. Έχουμε τους ίδιους παίκτες με εκείνους του προηγούμενου ματς, συν την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και μιλώντας για τη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ», συμπλήρωσε:

«Γνωρίζουμε ότι το 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Γνωρίζουμε επίσης, ότι η Ροστόφ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε να δώσουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια και ορισμένα από αυτά είναι εναντίον μεγάλων αντιπάλων με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-1 είναι ένα αμφίβολο αποτέλεσμα».