Κόστα: «Αν φύγουν Αζάρ και Κουρτουά, καήκαμε»!

Την άποψή του πως αν αποχωρήσουν οι Βέλγοι συμπαίκτες του, Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι, τότε το μέλλον των «μπλε» μόνο... ευοίωνο δεν προμηνύεται, εξέφρασε ο Ντιέγκο Κόστα.



Κόστα: «Αν φύγουν Αζάρ και Κουρτουά, καήκαμε»!

Λίγο μετά την εντός έδρας νίκη-πρόκριση (1-0) των Λονδρέζων επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της ιβηρικής χώρας, δήλωσε:

«Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κλείσει τους Αζάρ και Κουρτουά, τότε... καήκαμε εδώ στην Τσέλσι! Ο Αζάρ είναι σπουδαίος παίκτης, παγκόσμιας κλάσης. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ τον παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή. Ο Αζάρ είναι ευτυχισμένος εδώ, όμως όταν σου χτυπάνε την πόρτα αυτές οι ομάδες, θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Είναι λογικό να τον θέλουν, αλλά εγώ ελπίζω πως θα παραμείνει» και συνεχίζοντας για τον 24χρονο γκολκίπερ, συμπλήρωσε:

 «Ξέρουμε ήδη ότι ο Κουρτουά αγαπάει πάρα πολύ την Ισπανία και ότι η οικογένειά του ζει εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και η Ρεάλ χρειάζεται γκολκίπερς σαν αυτόν. Ωστόσο, βρίσκεται κι αυτός (όπως ο Αζάρ) σε ένα καλό μέρος».