Συνεργασία με Σάντσες θέλει ξανά ο Σαμπάολι

Tην ελπίδα πως θα έχει την ευκαιρία να συνυπάρξει ξανά με τον Αλέξις Σάντσες, αυτή τη φορά στη Σεβίλλη, αποκάλυψε ο Χόρχε Σαμπάολι, που μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Χιλιανό άσο.



Συνεργασία με Σάντσες θέλει ξανά ο Σαμπάολι

Ανάμεσα στις ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες είναι και η Σεβίλλη, με τον τωρινό της προπονητή, Χόρχε Σαμπάολι, να επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να συναντηθεί με τον 28χρονο παίκτη ξανά στο άμεσο μέλλον.

«Θα ήταν υπέροχο το να έχω την ευκαιρία να προπονήσω ξανά μια μέρα τον Σάντσες. Είναι ένας κορυφαίος, απλά κορυφαίος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, θα έλεγα», ήταν το σχόλιο του Αργεντίνου στο Sky Sports για τον 28χρονο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην εθνική ομάδα της Χιλής και κατέκτησαν μαζί, το 2015, την κορυφή της Λατινικής Αμερικής.

«Ήμουν τυχερός που μοιράστηκα μια ωραία περίοδο μαζί του στην εθνική ομάδα (σ.σ της Χιλής). Πήγαμε μαζί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (το 2014, στη Βραζιλία), κερδίσαμε το Κόπα Αμέρικα (του 2015, στα γήπεδα της Χιλής) ήταν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική περίοδος της καριέρας μου και ήταν υπέροχο που την μοιράστηκα με τον Αλέξις.

Παρότι η ομάδα του δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο από άποψη φόρμας, εντούτοις θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος παίκτης που μπορεί να αλλάξει δραστικά τα πράγματα για εκείνους. Ελπίζουν σε εκείνον και στηρίζονται πάνω του για να αλλάξει η κατάσταση», συμπλήρωσε ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών.