Μπονί: «Κακές σχέσεις με Χιουζ, τρελό αυτό που ζω»

Σε γνωστό βρετανικό Μέσο εξέφρασε τα παράπονα για τον Μαρκ Χιουζ, ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι φορ της Στόουκ, Βιλφρίντ Μπονί, τονίζοντας ότι δεν έχει επί του παρόντος και τις... καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του και ότι αυτό που βιώνει στους «πότερς» είναι για εκείνον ανεξήγητο.



Μπονί: «Κακές σχέσεις με Χιουζ, τρελό αυτό που ζω»

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι καλές οι σχέσεις μου με τον Μαρκ Χιουζ, επειδή είναι μια τρελή κατάσταση αυτή που βιώνω. Δεν παίζω χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος! Είμαι καλός στις προπονήσεις, μα δεν αγωνίζομαι, αυτό δεν έχει λογική! Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου, αλλά και πάλι δεν κατάλαβα για ποιον λόγο δεν με βάζει», δήλωσε εμφανώς δυσαρεστημένος ο Ιβοριανός επιθετικός.

Επιπλέον, σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του, αλλά και για το αν μετάνιωσε που δεν πήρε μεταγραφή στην Κίνα τον περασμένο χειμώνα, δεδομένης της μη χρησιμοποίησής του από τον Ουαλό τεχνικό της Στόουκ, ο 28χρονος στράικερ απάντησε:

«Θα δω πρώτα πως θα τελειώσει η σεζόν εδώ στη Στόουκ, μετά θα επιστρέψω στη Σίτι, με την οποία έχω δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, και ύστερα θα κοιτάξω το μέλλον μου. Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στην Κίνα, λατρεύω το αγγλικό ποδόσφαιρο, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Πρέμιερ Λιγκ και το ενδεχόμενο να φύγω από εδώ δεν υπάρχει προς το παρόν για εμένα».