Με σύμμαχο τη... φόρμα η Λέστερ για την ανατροπή

Έχοντας ως εφόδιο τις καλές εμφανίσεις της μετά Ρανιέρι εποχής, η Λέστερ θα επιδιώξει απόψε (14/3, 21:45 ώρα Ελλάδος, τηλεοπτική κάλυψη από COSMOTE SPORT 1HD) να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα επικρατώντας με σκορ πρόκρισης της Σεβίλλης, ώστε να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Με σύμμαχο τη... φόρμα η Λέστερ για την ανατροπή

Μπορεί οι περυσινοί πρωταθλητές Αγγλίας να μην έχουν ξεμπερδέψει από τις περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή τους και την επόμενη χρονιά στην Πρέμιερ, ωστόσο, από τότε που ανέλαβε τα ηνία του πάγκου τους ο μόνιμος πλέον Κρεγκ Σέικσπιρ, οι «αλεπούδες» δεν έκαναν μόνο το 2 στα 2 με Λίβερπουλ και Χαλ, αλλά έδειξαν ότι έχει αλλάξει και η εικόνα τους, γεγονός που τους τροφοδοτεί με αισιοδοξία για το μέλλον. Ο επαναληπτικός του «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» αποτλεί πέραν από μία ευχάριστη παρένθεση στο δύσκολο φετινό «ανήφορο» της Λέστερ, και μία ευκαιρία για τους παίκτες του συλλόγου να αποδείξουν ότι το περυσινό «μέταλλο» του πρωταθλητή υπάρχει ακόμη και δεν έχει χαθεί, έπειτα από μία κακή, σε σύγκριση πάντοτε με την προηγούμενη, σεζόν.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι Ανδαλουσιάνοι διανύουν έως τώρα μία από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας τους στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς παρά το μείον πέντε από την κορυφή (με ματς παραπάνω κιόλας), βρίσκονται ακόμα εντός διεκδίκησης του φετινού τίτλου, ενώ φέτος έκαναν και το βήμα παραπάνω στην ευρωπαϊκή τους πορεία μετά τις 3 απανωτές κατακτήσεις του Γιουρόπα Λιγκ τις 3 προηγούμενες χρονιές. Εντούτοις, το «εύθραυστο» 2-1 του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», αλλά και οι δύο πιο πρόσφατες γκέλες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με Αλαβές εκτός και -κυρίως- με Λεγανές εντός δείχνουν ότι η Σεβίλλη ναι μεν είναι το φαβορί του ζευγαριού, μα παρ’ όλα αυτά έχει τρωτά σημεία που μπορεί η Λέστερ να εκμεταλλευτεί και να κάνει μετά τον άθλο του περυσινού τίτλου, ακόμη μία υπέρβαση.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιταλός διαιτητής, Ντανιέλε Ορσάτο.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Λέστερ: Ο Κρεγκ Σέικσπιρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία μέσο του, Ναμπαλί Μεντί (γόνατο), ενώ αμφίβολος είναι και ο αμυντικός, Μολά Γουαγκέ (ενοχλήσεις στον ώμο).

Σεβίλλη: Μοναδική απώλεια για τον Χόρχε Σαμπάολι αποτελεί ο τραυματίας αριστερός οπισθοφύλακας, Μπενουά Τρεμουλινάς (γόνατο).

Πιθανές ενδεκάδες

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς, Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Εντιντί, Ολμπράιτον, Οκαζάκι, Βάρντι.

Σεβίλλη: Ρίκο, Παρέχα, Ραμί, Μερκάδο, Μαριάνο, Ενζονζί, Ιμπόρα, Εσκουδέρο, Νασρί, Γιόβετιτς, Βιτόλο.