Μουρίνιο: «Ο Ιούδας είναι ακόμα πρώτος… »

Την προσπάθεια των παικτών του, στο χθεσινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0), εξήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ φρόντισε παράλληλα να μην αφήσει ασχολίαστες τις αποφάσεις του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, καθώς και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε  από τους φιλάθλους της πρώην του ομάδας με τον... δικό του, ξεχωριστό τρόπο!



Μουρίνιο: «Ο Ιούδας είναι ακόμα πρώτος… »

«Θέλω να πω πως είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου και τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη (για το Γιουρόπα Λιγκ και τον επαναληπτικό με την Ροστόφ) και θέλουμε να ξεκουραστούμε ως ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα τώρα», το πρώτο σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο για τον χαμένο προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Για την αποβολή του Άντερ Ερέρα, που προήλθε μετά από δυο κίτρινες κάρτες, είπε: «Ο καθένας μπορεί να την δει από διαφορετική οπτική γωνία, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτή την απόφαση. Αυτή τη σεζόν ο Μάικλ Όλιβερ είναι ένας διαιτητής με φανταστικές δυνατότητες. Σε τέσσερα ματς, είχαμε τρία πέναλτι και μια κόκκινη, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αυτό, μα να εστιάσω στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Ροστόφ».

Όσο για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τους φιλάθλους των «μπλε» και τους χαρακτηρισμούς του «Ιούδα» που άκουσε απ’ τις κερκίδες, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Μπορούν να με λένε ό,τι θέλουν, είμαι επαγγελματίας και υπερασπίζομαι την ομάδα μου. Μέχρι αυτή την στιγμή που θα έχουν έναν προπονητή που θα κέρδισει τέσσερις φορές την Πρέμιερ Λιγκ για χάρη τους (σ.σ. ο Μουρίνιο κέρδισε τρεις στις δυο θητείες του στην Τσέλσι), θα είμαι ο νούμερο ένα. Όταν αποκτήσουν κάποιον που θα κατακτήσει μαζί τους τέσσερις τίτλους, θα γίνω ο νούμερο δυο. Αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Ιούδας θα είναι πρώτος».