Χάρις: «Σπουδαία... απόσπαση προσοχής το Κύπελλο»

Ως μία πολύ όμορφη... παρένθεση στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του να κερδίσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ είδε τη διαδρομή της Μίλγουολ στο Κύπελλο Αγγλίας ο προπονητής της, Νιλ Χάρις, όπως δήλωσε μετά την εκτός έδρας συντριβή-αποκλεισμό με 6-0 από τη συμπολίτισσα Τότεναμ. 



Χάρις: «Σπουδαία... απόσπαση προσοχής το Κύπελλο»

 «Δεν τρέφαμε αυταπάτες, ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Εγώ είμαι απογοητευμένος με το τελικό σκορ, μα η Τότεναμ ήταν εκπληκτική. Απολαύσαμε τη φετινή διοργάνωση, ήταν μια σπουδαία… απόσπαση της προσοχής για εμάς και μας έδωσε το μομέντουμ και την έμπνευση να επεκτείνουμε το αήττητο σερί μας στους 17 αγώνες», σχολίασε ο τεχνικός των «λιονταριών», οι οποίοι, πριν το ματς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είχαν να χάσουν από τον Δεκέμβριο του 2016 σε Λιγκ 1 και Κύπελλο Αγγλίας, καθότι αήττητοι σε 16 αγώνες.

Ο κόουτς του συλλόγου της αγγλικής πρωτεύουσας που βρίσκεται στην 6η θέση της τρίτης κατηγορίας (άρα εντός ζώνης πλέι οφ ανόδου στη δεύτερη), αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο της Μίλγουολ, έδωσε το «στίγμα» του για τη συνέχεια της σεζόν και την εκπλήρωση των στόχων των Λονδρέζων λέγοντας:

«Απευθύνθηκα στον κάθε παίκτη μου ξεχωριστά μετά το παιχνίδι, τους οποίους ευχαρίστησα και τους είπα ότι είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας για τη στήριξή τους. Όλα αυτά, ωστόσο, δεν θα έχουν κανένα νόημα, αν δεν προβιβαστούμε από τη Λιγκ 1 στην Τσάμπιονσιπ».