Κόντε: «Δεν επιφυλάσσω ειδική μεταχείριση προς τον Πογκμπά»

Τα εύσημα στον Πολ Πογκμπά, ενόψει της σημερινής (13/3) τους συνάντησης, έδωσε ο Αντόνιο Κόντε, ενώ επεσήμανε πως δεν θα έχει στον νου του αποκλειστικά το πώς θα… βραχυκυκλώσει τον Γάλλο χαφ, αλλά γενικά στο πώς θα αντιμετωπίσει  συνολικά τους «κόκκινους διαβόλους».



Κόντε: «Δεν επιφυλάσσω ειδική μεταχείριση προς τον Πογκμπά»

«Αποτελεί παίκτη κορυφαίου επιπέδου. Δουλεύουμε πάνω στο να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε όλη την ομάδα, όχι μόνο τον Πολ.

Είναι πολύ καλός παίκτης και χρειάζεται να τον προσέξουμε, μεταξύ άλλων και όταν φτάνει στην δική μας περιοχή. Πάνω απΆ όλα όμως πρέπει να σκεφτούμε όλη την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί είναι πολύ δυνατή», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε για τον Πολ Πογκμπά, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει παλιότερα και στη Γιουβέντους.

Όταν ρωτήθηκε για την άτυπη «μονομαχία» των δυο Γάλλων μέσων (Καντέ και Πογκμπά) στο αποψινό παιχνίδι και το ποιος εκ των δυο αγωνιστικά υπερέχει, ο Ιταλός απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνεις τον Πολ και τον Ενγκολό, δυο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και οι δυο είναι κορυφαίοι, μα τελείως διαφορετικοί στο στυλ παιχνιδιού τους».