Σμόλινγκ: «Bελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη μας συνάντηση»

Μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκετά διαφορετική συγκριτικά με την ομάδα του Οκτώβρη θα βρει απέναντι της η Τσέλσι (13/3, 21.45), για τον μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως τόνισε και ο Κρις Σμόλινγκ.



Σμόλινγκ: «Bελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη μας συνάντηση»

«Η Τσέλσι είναι μέχρι στιγμής η πιο συνεπής σε αγωνιστικό επίπεδο ομάδα στο πρωτάθλημα, και αξίζει να είναι στην θέση που βρίσκεται τώρα. Πιστεύω πάντως ότι εμείς τρέχουμε ένα καλό σερί και θα δώσουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι», τόνισε o Άγγλος αμυντικός.

Για την προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, που είχε λήξει με σκορ 4-0 επί των «μπλε» τον περασμένο Οκτώβρη, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ και με τον ίδιο να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστικά κατάσταση, σχολίασε:

«Την εβδομάδα πριν τον αγώνα αυτό, είχαμε έρθει ισόπαλοι με τη Λίβερπουλ (0-0) και είχαμε κερδίσει στην Ευρώπη (σ.σ. την Φενέρμπαχτσε) , οπότε χτίζαμε ένα καλό μομέντουμ. Έκτοτε ήρθε η Τσέλσι και μας ‘διέλυσε’ ολοκληρωτικά. Αναμφίβολα ήταν μια απ’ τις χειρότερες εμφανίσεις μας και από τότε έχουμε προχωρήσει και έχουμε βελτιωθεί αισθητά».