Προτιμάει Τσέλσι στους «8» ο Μχιταριάν

Θετικότερο για την ομάδα του κρίνει ο Χένριχ Μχιταριάν το γεγονός πως πετυχαίνει την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι, στα προημιτελικά του Κυπέλλου, από ότι σε κάποια μεταγενέστερη φάση του θεσμού.



Προτιμάει Τσέλσι στους «8» ο Μχιταριάν

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας για το σημερινό (13/3) ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πλαίσιο των «8» του FA Cup τόνισε επίσης, πως δεν θεωρεί φυσιολογικό να έχει κάποιος κατά νου την αποφυγή κατά την κλήρωση, ενός δυνατού αντιπάλου, καθότι με το ίδιο σκετπικό ο ισχυρός αυτός αντίπαλος είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον δρόμο της δικής του ομάδας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Θα πρέπει να παίξουμε με όλους. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε εκτός ή εντός έδρας, εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν υπάρχει λογική να σκεφτόμαστε να αποφύγουμε την Τσέλσι ή κάποια άλλη αντίπαλο στην κλήρωση, επειδή πιθανότατα θα την συναντήσουμε στον τελικό. Ίσα ίσα, πιστεύω ότι είναι καλύτερο που παίζουμε τώρα, ώστε να δούμε αν μπορούμε να κερδίσουμε ή όχι και στη συνέχεια να προχωρήσουμε», ανέφερε ο 28χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής.